بدون شک بارها از کنار خانههایی رد شدهاید که روی دیوارهای خود نرده کشیدهاند. این نردهها را بیشتر با نام حفاظ دیوار هم میشناسند. در گذشته نیز از این نوع حفاظ استفاده میشده است. اما شکل گذشته سادهتر بود. این روزها این حفاظها در کنار نقش مراقبتی که ایفا میکنند، زیبایی زیادی نیز به دیوار خانهها میبخشند. به خصوص که اگر چند گیاه رونده مانند پیچک و... نیز به دور آنها پیچ بخورد. اما در این مطلب قرار است بیشتر در مورد حفاظ روی دیوار و هرچیزی که به آن مربوط است، با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
قیمت نرده حفاظ دیوار بصورت هر متر طول با توجه به مدل و ارتفاع حفاظ محاسبه می شود که حفاظ کشی یکی از متداولترین موارد امنیت و تقویت ورودی ساختمان است که بر روی دیوارها قرار گرفته است. از دیرباز، از انواع این نردهها برای دور کردن افراد و جلوگیری از عبور افراد از دیوارها استفاده شده است. مدلهای زیادی از نردههای دیواری وجود دارد. اما بدون شک بیشتر شما نوع نیزهای آن را دیدهاید. نوعی که جزو مدلهای قدیمی به حساب میآید. ما در این مطلب به معرفی انواع مختلف نرده یا حفاظهای دیواری میپردازیم. با ما همراه باشید.
حفاظ دیوار ایمن صنعت | |
---|---|
☑️ کیفیت حفاظ دیوار | سطح کیفیت بالای حفاظ دیوار |
💲 قیمت حفاظ دیوار | بر اساس نوع نرده آهنی دیوار |
⏰ زمان نصب | نصب حفاظ دیوار پس از ثبت سفارش کمتر از 5 روز است |
⚙️ پشتیبانی فروش | از 8 صبح الی 11 شب : 09125200978 |
🛒 نحوه ثبت سفارش | سفارش تلفنی و ارسال کارشناس اندازهگیری |
نرده دیوار، نوعی سازه فلزی است که بر روی دیوارها نصب میشود تا از عبور افراد به خصوص دزد از روی دیوار جلوگیری کند.
این نردهها که به حفاظ مشهوراند، در گذشته شکل ظاهری چندان دلچسبی نداشتند، اما این روزها میتوانید انواع شیک و زیبای آن را تهیه کرده و از آن استفاده کنید. نردههای محافظ دیواری امروزی، نه تنها نقش حفاظ را ایفا میکنند، بلکه جزء مهمی از دکوراسیون محیط خارجی نیز به حساب میآیند. این نوع حفاظ این روزها تنها از کاربرد تک بعدی خود یعنی محافظت از دیوارهای خانه خارج شده و به صورت کاربرد و استفاده برای زیبایی نیز درآمده است.
انواع مختلف نرده کشی دیوار
حالا که با نرده دیوار و کاربرد آن آشنا شدهاید، بد نیست با انواع مختلف آن نیز آشنا شوید. نرده دیوار یا حفاظ دیوار از نظر شکل ظاهری به انواع مختلفی تقسیم میشود. در ادامه به چند مورد از معروفترین و متداولترین انواع آن اشاره خواهیم کرد.
1: نرده نیزهای
این نوع نرده همان طور که از شکل ظاهریاش مشخص است، به شکل نیزه بوده و در بخش سری خود دارای پیکانهای نوک تیز است. این نوع نرده از دیرباز وجود داشته و این روزها کمتر از آن استفاده میکنند.
تراکم کمی داشته و برخی اوقات اگر ارتفاع خوبی نداشته باشند، به راحتی میتوان از روی آن پرید. اما هنوز هم به دلیل قیمت مناسبی که دارد، در برخی از ادارات یا محیطهای مسکونی استفاده میشود.
2: نرده شاخ گوزنی
نرده یا حفاظ شاخ گوزنی، یکی از جدیدترین نردههای فلزی است که روی دیوار قرار میگیرد. این نردهها از نظر شکلی به صورت شاخهای گوزن بوده و شکل ظاهری شیک و امروزی نیز دارد.
قیمت حفاظ شاخ گوزنی کاملا به تراکم و ارتفاع آن بستگی دارد. اما بدون شک ارزش استفاده را دارد. اگر از این نرده دیوار با تراکم و ارتفاع خوب استفاده شود، عبور از آن برای افراد تقریبا غیر ممکن خواهد شد.
3: حفاظ لیلیوم
بیشتر ما با گل لیلیوم آشنایی داریم. اگر دوست دارید لیلیومها را به خانه خود ببرید، پس نرده دیوار لیلیوم را انتخاب کنید. نردهای که نه تنها از نظر ظاهری شکلی بسیار زیبا دارد، بلکه میتوانید رنگ بندی جذابی برای آن انتخاب کرده و نرده را از شکل حفاظ به تزئینی نیز تغییر دهید.
هر چند با استفاده از نره دیوار لیلیوم خیالتان از امنیت راحت خواهد بود. این حفاظ جزو امنترین حفاظهای موجود در بازار است.
4: حفاظ نخل مرداب
وقتی صحبت از حفاظهای جدید میشود، بهترین پیشنهاد به شما، حفاظ نخل مرداب است. حفاظهایی که شبیه به درختان نخل درست شدهاند. این حفاظها بسیار متراکم طراحی شده به دلیل شکل برگ نخلها که شبیه به تیغ است، عبور از بالای آنها غیر ممکن به نظر میرسد.
البته در حین اجرا این موضوع را در نظر داشته باشید که این نرده دیوار باید ارتفاع بالایی داشته باشد. ارتفاع 70 الی 90 سانتی از این نوع نرده بسیار مناسب خواهد بود.
5: نرده دیوار بوتهای
وقتی صحبت از بوته میشود، منظورمان بوتههای کوچک و زیبا نیست، بلکه بوتههای خار و تیغ را مجسم کنید. نرده دیوار شکل بوتهای دقیقا یک بوته بلند خار است که به دلیل تراکم و ارتفاع بالایی که دارد، انتخاب بسیار مناسبی برای شما خواهد بود.
6: حفاظ آبشاری
وقتی صحبت از زیبایی نردههای دیوار به میان میآید، حفاظ یا نرده آبشاری به ذهنمان میرسد. نردههایی که بسیار متراکم بوده و به شکل آبشارهای خروشان طراحی شده است. این حفاظ بسیار متراکم بوده و به خوبی حتی در ارتفاع کم نیز میتواند حفاظ خوبی برای روی دیوارها باشد.
این حفاظ دارای نوکهای تیز و خطرناک است. بنابراین کمتر کسی جرات نزدیک شدن به آنها را دارد. از نظر شکل ظاهری نیز شبیه به نردههای شاخ گوزنی هستند.
نرده دیوار، یکی از مهمترین اجزایی است که در ساخت خانهها و بر روی دیوارها استفاده میشود. این نرده یا محافظ دیوار دارای انواع مختلفی است. در این مطلب به معرفی انواع نرده دیوار و کاربرد آن پرداختیم. با پرداخت هزینه مناسب میتوانید از این حفاظها برای امنیت بیشتر منازل مسکونی و یا ویلایی خود استفاده کنید.
چرا از حفاظ دیوار استفاده میشود؟
در زمانهای گذشته، شاهد انواعی از حفاظ دیوار بودیم که به صورت نیزههای فلزی روی دیوارها نصب میشدند. این محافظها یا نردهها بیشتر برای جلوگیری از عبور حیوانات بودند. برخی دیگر نیز بیشتر به شکل سیم خاردار بر روی دیوارها قرار میگرند.
این نوع نیز بیشتر روی دیوار زندانها و برای جلوگیری از فرار زندانیها قرار میگرفت. اما دکوراسیون محیط خارجی ویلاها، منازل مسکونی و ساختمانها روز به روز بیشتر پیشرفت کرده است.
هنوز هم برای محافظت از نرده دیواری استفاده میشود. اما دیگر خبری از طرحهای زمخت و خشن گذشته نیست. این روزها نردهها را برای جلوگیری از عبور افراد از دیوارها استفاده میکنند.
اما اشکال زیبایی نیز دارند. از معروفترین حفاظهای دیواری میتوان به شاخ گوزنی، لیلیومی، آبشاری، بوتهای، و نخلی شکل اشاره کرد.
حفاظ دیواری دارای چه مشخصاتی است؟
شاید تا به حال با حفاظ دیوار چندان آشنا نبوده باشید. به همین دلیل سعی میکنیم در ادامه بیشتر در خصوص مشخصات آن با شما صحبت کنیم.
_ متریالی که حفاظ دیواری از آن ساخته میشود
اولین موردی که در مورد ویژگی نردهها مورد بحث است، متریالی است که با آن نرده را ساختهاند. زیرا هرچه نرده از جنس بهتری ساخته شود، استحکام و دوام بهتری دارد. به طور کلی بسیاری از این حفاظها را از فولاد یا آهن میسازند. سپس با رنگ آن را زیبا میکنند.
_ ارتفاع حفاظهای روی دیوار
مشخصه دیگری که در خصوص حفاظهای روی دیوار باید به آن توجه کنید، ارتفاع حفاظ است. هرچه حفاظ بلندتر باشد، عبور از آن سختتر است. حفاظها را به صورت استاندارد در ارتفاعات مختلفی تولید میکنند. اما میتوانید ارتفاع سفارشی خود را نیز بخواهید. به طور متداول، این حفاظها بهتر است در ارتفاعهای 70 الی 120 سانتی متری تولید شوند.
_ تراکم حفاظ دیواری
تراکم حفاظ دیوار به معنی فاصله بین نردهها است. فرقی ندارد که شکل نرده از چه نوعی است. تراکم بیشتر عبور را برای حتی حیونات نیز سختتر میکند. بنابراین تراکم بالا، شانس حفاظت بهتری در اختیار شما قرار میدهد. اما برای جلوگیری از لطمه دیدن زیبایی بصری، نباید این تراکم بیش از حد باشد. زیرا از نظر ظاهری شکلی درهم و شلوغ ایجاد میکند که اصلا زیبا نخواهد بود.
_ حفاظ دیوار چه شکلی دارد؟
مشخصه دیگری که باید در حین خرید حفاظ دیواری در نظر داشته باشید، شکل آن است. شکل نرده دیواری بیش از چیزی که فکرش را بکنید برای زیبایی مهم است. شکلهای قدیمی مانند نیزه این روزها طرفداران کمتری دارد. میتوانید از مدلهای جدیدتری مانند شاخ گوزی، بوتهای یا حتی لیلیومی استفاده کنید.
حفاظ دیوار دست دوم بخریم؟
برخی اوقات میتوان این حفاظها را به صورت دست دوم تهیه کرد. اما سوال اینجا است که منطقی است دست دوم این حفاظها را تهیه کنیم؟ در پاسخ باید بگوییم که خیر این کار را انجام ندهید.
حفاظهای دست دوم ممکن است دچار زنگ زدگی، خراب شدن جوش خوردگی و خوردگی آهن شده باشند. هر کدام از این موارد، به منزله کاهش عمر حفاظ بوده و ممکن است به راحتی توسط افراد خرابکار و با یک فشار ساده شکسته شوند.
در این صورت نه تنها حفاظ فایدهای ندارد، بلکه حتی بیشتر ضرر مالی متوجه شما میکند. با کمی صرف هزینه بیشتر، حفاظهای نو و جدید استفاده کنید. حفاظهایی که از کارایی و امنیت آنها اطمینان دارید.
وقتی صحبت از اقدامات امنیتی برای ساختمانها میشود، افراد زیادی نرده دیوار یا حفاظ دیوار را پیشنهاد میکنند. یک روش بستن راه دیوارها که به شما کمک میکند از نفوذ افراد خرابکار جلوگیری کنید. این حفاظها در انواع اندازهها و تراکمهای مختلف تولید میشوند. رنگ و نوع فلز در آنها نیز متفاوت است. میتوانید به کمک این حفاظها، در صورتی که شکل زیبا و مدرنی انتخاب کنید، هم دیوارهای خود را از شکل ساده خارج کنید و هم این که امنیت محیط اطراف خود را به سادگی افزایش دهید. برای خرید انواع حفاظ دیوار میتوانید به شرکتها و افرا معتبر که در این زمینه فعالیت میکنند، مراجعه کنید.