راهبند به تجهیزاتی گفته می شود که به صورت افقی به یک پایه متصل بوده و دارای یک ارتفاع از زمین که در مکان های پر تردد در مسیر ورودی ادارات, کارخانجات, پاساژ ها, ایستگاه های راه آهن , مجتمع های بزرگ , عوارضی جاده ها, پارکینگ عمومی, کنترل ترافیک, انواع ارگان ها و امور عمرانی شهریاستفاده میگردد.
به تجهیزاتی گفته می شود که به صورت افقی به یک پایه متصل می باشد و دارای یک ارتفاع از زمین که در مکان های پر تردد در مسیر ورودی ادارات, کارخانجات, پاساژ ها, ایستگاه های راه آهن , مجتمع های بزرگ , عوارضی جاده ها, پارکینگ عمومی, کنترل ترافیک, انواع ارگان ها و امور عمرانی شهری مورد استفاده قرار میگیرند قیمت راهبند اتوماتیک بسته به نوع راهبند متفاوت است.
بطور کلی راه بند به تجهیزاتی خلاصه میشود که مانند حصار یا مانع طبیعی از ورود و خروج کلیه ماشین آلات ممانعت بعمل آورده و تردد آن ها را منوط به اجازه نگهبان ، ریموت راهبند و یا تجهیزات الصاقی بر روی راهبند کرده و با ساماندهی ، کلیه رفت و آمدها را طبق نظام کارفرما درآورده است .
راه بند پارکینگ از دو جهت تقسیم می شوند .یکی از جهت نوع کارکرد که به صورت افقی و عمودی و از جهت دیگر به صورت نوع موتور و سیستم داخلی تقسیم می شوند.راهبند پارکینگ با طول های گوناگون با ارتفاعی یک متر از زمین ، مسیر عبور و مرور را محدود و مسدود می کند .
اکثر راهبندها به گونه ای طراحی شده اند که با کلیه دستگاه های کارت خوان، دوربین پلاک خوان، دکمه پوش باتن، ریموت کنترل و دیگر سیستم های کنترل تردد استاندارد همخوانی دارند و امکان نصب این دستگاه ها بر روی آن ها فراهم شده است.
انواع راهبند خودرویی در اصل سه نوع هستند؛ راهبند خودرویی ستونی بولارد، راهبند خودرویی میله ای و راهبند ضد انتحار یا بلاکر. هرکدام از این راهبندها مکانیسم و کارآیی خاصی دارند و برای مصارف و نیازهای متفاوتی در راستای مسدود کردن مسیر عبور وسایل نقلیه استفاده میشوند؛ بنابراین نمیتوان آن ها را به جای یکدیگر استفاده کرد. از این رو در این پست به معرفی و مقایسه راهبند خودرویی FAAC می پردازیم:
انواع راهبند خودرویی
راهبند خودرویی میلهای تردد محدود مدل FAAC 615
راهبند خودرویی میلهای تردد نامحدود مدل FAAC B680
راهبند خودرویی ستونی بولارد
راهبند خودرویی ضدانتحار یا بلاکر
راهبند خودرویی ستونی از موانع ستونی تشکیل شده است که به صورت استوانه فولادیست . این استوانه با کمک سیستم هیدرولیکی یا مکانیکی بالا و پایین می رود.فنداسیون این راهبند در زیر زمین زمین قرار داده می شود و هنگامی که استوانه به صورت کامل داخل باشد، مسیر باز بوده و مانعی وجود ندارد.برای بستن مسیر و ایجاد مانع، این استوانه بالا آمده و مانع محکمی ایجاد می کند که می توان به صورت تکی یا ردیفی از چندتا درکنار هم استفاده کرد. امروزه اغلب از راهبند ستونی با سیستم محرک هیدرولیک استفاده می شود.این راهبندها مقاومت بسیار بالایی در پذیرش ضربه دارند به طوری که در مدل های معمولی آن قادر به مسدود کردن مسیر یک خودروی سواری با سرعت ۶۰ کیلومتر در ساعت است.
به ایمن صنعت خوش اومدید 🥇 هر خدماتی نیاز داشتید ما در خدمت شما هستیم