حافظه دوربین مداربسته یکی از پارامترهای تعیین قیمت دوربین های مداربسته است. بعضی از مکان ها دوربین های مداربسته ای که حافظه بالایی داشته باشند را بیشتر نیاز دارند بنابراین هنگام خرید و نصب دوربین مداربسته به میزان حافظه مورد نیاز خود و میزان حافظه ای که دوربین مورد نظر شما دارد باید دقت کنید. برای نصب راه بند، نصب کرکره برقی، نصب جک درب، نصب درب شیشه ای سکوریت، نصب دزدگیر اماکن که از دیگر خدمات ما نیز است، می توانید برروی لینک کلیک کنید یا با شماره ۰۹۱۲۶۷۸۸۳۷۸ تماس بگیرید.
دوربین مدار بسته یک سیستم حفاظتی است که همراه با یک سری تجهیزات در محلی نصب می شود و شخص می تواند به وسیله یک نمایشگر محل را رصد کند. دوربین های مداربسته ممکن است با اهداف متفاوتی مورد استفاده قرار بگیرند، در مواردی جنبه نظارتی دارند و در مواردی هم به منظور کنترل به کار گرفته می شوند.
دوربین مدار بسته تصاویر ارسالی خود را بصورت آنالوگ یا دیجیتال به دستگاه ضبط تصاویر یا DVR ارسال مینماید و دستگاه DVR این تصاویر را با فرمت های تصویری مختلف و دلخواه کاربر بر روی هارد دستگاه ذخیره میسازد تا شما بتوانید هر زمان که نیاز دیدید آنها را مرور نمایید، مقدار زمانی که یک دستگاه DVR می تواند تصاویر دوربین مدار بسته را ذخیره نماید، وابسته به چند المان است. که عبارتند از فضای هارد و تعداد آن، حالت ضبط، کیفیت ضبط، فرِیم ریت و سایز ذخیره سازی
در هنگام خرید یک سیستم مدار بسته برای محیط مورد نظرتان حتما باید موارد بسیاری را قبل از تهیه هارد مناسب در نظر بگیرید که مهمترین آنها تعداد دوربین مدار بسته و مدت زمان ضبط مورد نظرتان و مواردی دیگر همچون استفاده از حالت تشخیص حرکت میباشد.در کل میتوان گفت هرچه فضای هاردی که تهیه مینمایید بیشتر باشد برای ضبط های طولانی مدت تر و با کیفیت بالاتر مناسب تر خواهد بود.
DVR ها بسته به اندازه متقاوتشان می توانندهارد های متفاوتی را برای کاربری های خاص در خود جای دهند. بعضی دستگاه ها می توانند تا ۱۲ ترابایت حافظه در خود جای دهند. هاردها معمولا از ۵۰۰ گیگابایت شروع شده و تا چندین ترابایت در فروشگاه ها موجود میباشند و شما با توجه به نیازتان میتوانید تهیه نمایید.
فرمت H.264 به میزان زیادی میتواند بر پر شدن حافظه تاثیر بگذارد. این فرمت فشردهسازی میتواند تا ۸۰ درصد سایز فایل را نسبت به فرمت MJPEG و ۵۰ درصد نسبت به فرمت MPEG-4 کاهش دهد و در نتیجه تا حد زیادی از فضای حافظه را خالی نگه دارد.
در مکان هایی مانند پارکینگها ضرورتی برای ضبط صدا وجود ندارد و فقط باعث افزایش مصرف حافظه دوربین مداربسته میشود. لذا در این مکانها بهتر است که قابلیت ضبط صدا را خاموش کنید.
اگر حافظه داخلی DVR یا NVR شما برای حجم بالای فیلمبرداریتان کافی نیست میتوانید از یک HDD اکسترنال استفاده کنید.
کم کردن تعداد دوربین ها نیز بر حجم اشغال شده موثر است. استفاده از یک دوربین گردان که میتواند فضای گستردهای را پوشش دهد در حفظ فضای هارد دیسک بسیار به صرفه تر از چندین دوربین است.
از آنجایی که ظرفیت حافظه دوربین مدار بسته محدود است، پشتیبان گرفتن از فایل ها و انتقال آن ها به کامپیوتر میتواند فضای زیادی را خالی نگه دارد.
باتوجه به محیطی که میخواهید آن را نظارت کنید میتوانید رزولوشن تصویر را کم یا زیاد کنید. به طور مثال محیطهای بسیار حساس مثل ورودیها نیاز به رزولوشن بالا دارند تا همه چیز با جزییات ثبت شود. اما برای محیطهای نه چندان حساس رزولوشن پایین نیز قابل استفاده خواهد بود.
به طور کلی میتوان رویه ضبط تصاویر دوربین مدار بسته را با فرمولی خاص محاسبه نمود، در یک روند متداول یک سیستم دوربین مداربسته به ازای هر دوربین در هر روز به طور میانگین شش گیگ از فضای ذخیره سازی را در حالت تشخیص حرکت به خود اختصاص می دهد. در حالت ذخیره سازی ۲۴ ساعته این مقدار به ۱۰ گیگ در هر دوربین در یک روز می رسد.
برای مثال:
تشخیص حرکت :
۴ دوربین و ۵۰۰ گیگ هارد درایو: ۶ گیگ * ۴دوربین= ۲۴ گیگ در روز =< تقریبا ۲۰ روز تصویر برداری
مزیت اصلی استفاده از دوربین های حافظه دار استقلال انهاست. این دروبین ها این قابلیت را به شما می دهند که بدون اتصال به شبکه تصاویر را ضبط شده داشته باشید. در صورتی که دوربین از تغذیه مناسب و با ثباتی هم برخوردار باشد شما میتوانید در تمامی شرایط تصاویر دوربین ها داشته باشید.
در برخی از پروژه های با حساسیت بالاتر به جز ضبط دوربین در سرور مرکزی از حافظه SD در دوربین ها هم استفاده می شود تا در صورت قطع شبکه دوربین ها به صورت مستقل نیز ضبط تصاویر را داشته باشند.