در نظر بگیرید که در گرمای تابستان یا سرمای زمستان برای بازکردن درب ورودی حیاط یا پارکینگ منزلتان مجبورید خودرو خود را ترک و درب را باز کرده و پس از داخل شدن دوباره پیاده شده و آنرا ببندید! به این بیندیشید که اگر در این حین که از خودرو پیاده شدید، فراموش کنید درب خودرو را قفل کنید، ممکن است مشکلاتی از قبیل مزاحمت یا سرقت رخ دهد. با توجه به این چند نکته، چندان هم بیراه نیست که جک درب پارکینگ ورودی را مانند سیستم دزدگیر اماکن برای تأمین امنیت و آرامش منازل و محل کار لازم بدانید.
تاریخچه نصب جکهای درب پارکینگی در ایران:
جک درب پارکینگ که با نامهای جک پارکینگی، جک برقی درب، درب اتوماتیک پارکینگ و جک درب ریموت کنترلی پارکینگ شناخته میشود، یکی از محصولاتی است که در حدود ۱۵ تا ۲۰ سال است، وارد بازار کشورمان شده است.
این محصول در گذشته فقط بر روی ساختمانهای لوکس نصب میشد، ولی امروزه برای تمام ساختمانها یک الزام است و هر ساختمانی که ساخته میشود، باید درب ریموتی داشته باشد. حال این درب ریموتی میخواهد کرکره برقی باشد یا جک برقی.
انواع جکهای پارکینگ:
جکهای الکترومکانیکی:
این جکها اغلب برای ساختمانهای مسکونی و کم تردد (نسبت به اماکن عمومی) استفاده میشود. همچنین جکهای الکترومکانیکی برای دربهای سبک مناسبتر است.
جکهای هیدرولیکی:
این نوع از جکها برای دربهای سنگین و همچینین اماکن پرتردد مانند ادارات استفاده میشود. در دربهای هیدرولیکی برای امنیت بیشتر و جفت شدن لنگهها بر روی هم از قفل برقی استفاده میشود.
جک درب پارکینگ فادینی مدل NUPI 66
شرکت فادینی در سال ۱۹۶۰ در شهر ورونا ایتالیا تاسیس گشت و به عنوان یکی از اولین متخصصین در زمینه درب های اتوماتیک شروع به کار و تولید نمود.امروزه نام فادینی خود نمایشگر قدرت این برند در دنیاست که توسط شرکت های معتبر داخلی در کشور ما به مشتریان ارائه میگردد.
کیفیت این محصول به قدری بالاست که در ایتالیا گارانتی مادام العمر به آن اختصاص داده اند، و مهمترین دستاورد این برند کسب عنوان برترین سیستم درب اتوماتیک پارکینگ در بین ۶۰ کشور دنیا می باشد.یکی از ویژگی های این برند تولید کلیه قطعات به کار رفته در محصولات در خود کارخانه فادینی و با بهترین و بالاترین استانداردها میباشد.
جک پارکینگی فادینی با ولتاژ ورودی ۲۳۰ ولت و توان مصرفی ۲۵۰ وات کار می کند. موتور این درب اتوماتیک محصول شرکت فادینی قادر است درب هایی به طول حداکثر ۴ متر که وزن آن ها تا ۴۰۰ کیلوگرم می رسد را به حرکت دربیاورد. نحوه ی کارکرد این نوع سیستم الکتروهیدرولیک بر خلاف سیستم های الکترومکانیکی که حرکت میل پیستون بر اساس چرخ دنده و گیربکس از طریق موتور می باشد به این صورت است که نیرویی فراوان از طریق موتور به روغن وارد می شود و طی چند مرحله این فشار وارده باعث به حرکت در آمدن پیستون ها و در نهایت درب ها می شود.