انواع کرکره برقی
تفاوت اصلی کرکره های برقی را می توان از دو منظر موتور و تیغه های آن ها مشاهده کرد. انواع تیغه کرکره برقی که شامل نوع آلومینیومی، گالوانیزه و پلی کربنات می باشند، در همین صفحه و در بخش انواع تیغه کرکره برقی به معرفی آن ها پرداخته ایم. به صورت کلی پر فروش ترین تیغه های کرکره برقی از نوع آلومینیوم ۸۰ میلیمتری است که در کیفیت های مختلف در بازار موجود می باشد. تفاوت دیگر در موتور کرکره برقی اتوماتیک است که در آن سه نوع ساختار وجود دارد. بیشترین موتور کرکره برقی مورد استفاده، از نوع توبلار است که بیشتر برای فروشگاه ها با تعداد تردد پایین و اندازه دهنه کوچک استفاده می گردد.
موتور ساید کرکره برقی
موتور هایی هستند که برای درب هایی با وزن و میزان تردد بالا، مورد استفاده قرار می گیرند. موتور ساید کرکره برقی برای ورودی هایی با ابعاد بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند؛ چرا که قدرتمند ترین نوع موتور های کرکره برقی هستند. همچنین می توان آن را برای اماکنی که وجود برق اضطراری در آن ها الزامی است، استفاده نمود؛ به این خاطر که این موتور دارای دو نوع با ولتاژ های ۲۴ و ۲۲۰ ولت می باشد. مدل ۲۴ ولت آن دارای باتری برای استفاده در شرایط قطعی برق است. به این محصولات موتور ساید موتورکرکره برقی با UPS نیز می گویند. قیمت این محصول تقریبا معادل ۷۰ درصد بیش از موتور ساید بدون UPS می باشد.
موتور ساید کرکره برقی
بزرگترین ایرادی که می توان از موتور ساید کرکره برقی گرفت، سرعت پایین آن است که دلیل آن هم گیربکس پر قدرت آن می باشد. البته موتورهای ساید سرعت بالا نیز تولید شده که برای اماکنی که نیاز به سرعت بالای باز و بسته شدن دارند می توانید از آن دسته موتور ها استفاده نمایید. شکل این نوع موتور ها به این صورت است که یک موتور و گیربکس با فاصله کمی نسبت به لوله ای که تیغه کرکره بر روی آن قرار گرفته نصب می گردد. قدرت موتور به وسیله یک زنجیر به چرخ دنده ای که لوله را می چرخاند منتقل گردیده و کرکره به بالا یا پایین هدایت می شود. این سیستم به واسطه موتور بزرگتر و سیستم زنجیر و چرخ دنده قدرت فوق العاده ای خواهد داشت. به این ترتیب می توان گفت که تفاوت قیمت موتور ساید کرکره برقی با دیگر موتور ها خیلی هم دور از منطق نیست. از معروف ترین این مدل ها می توان به موتور ساید تیونی، موتور ساید بارزانته و موتور ساید اس دی سی اشاره کرد.
موتور سانترال کرکره برقی
موتور های سنترال یا سانترال توانایی به حرکت درآوردن درب هایی با میزان تردد و وزن متوسط را دارند. عدم نیاز به تغییرات اساسی در ساختار کرکره، موتور سانترال کرکره را به بهترین گزینه برای تبدیل کرکره های قدیمی به کرکره های اتوماتیک می سازد. البته استفاده از موتور های سانترال در سال های اخیر، کمتر شده است. علت اصلی این موضوع نصب مشکل تر و نیاز به قطعات بیشتر به نسبت سایر موتورهای کرکره اتوماتیک است. این قطعات، مانند شفت و فنر استهلاک پذیر هستند و هزینه تعمیر کمی هم ندارند و به همین علت ترجیح آن است که موتور سنترال به جز در شرایط خاص استفاده نشود.
ریل ها در سیستم کرکره برقی برای به حرکت در آوردن تیغه ها استفاده می گردند. ریل ها محفظه هایی بلند شبیه به مکعب مستطیل هستند که به صورت عمود در دو طرف ورودی و به روی دیوار نصب شده اند. بخشی از تیغه های کرکره درون ریل قرار دارند که با استفاده از نیروی موتور کرکره برقی باعث به حرکت در آمدن آن می گردد. ریل های کرکره اتوماتیک می توانند از جنس آلومینیوم یا آهن باشند. نوع آلومینومی کرکره برای نصب شدن به روی دیوار، نیاز به پایه هایی آهنی دارند؛ در نظر داشته باشید این پایه های آهنی، قطری معادل ۴ سانتی متر دارند، در برخی شرایط ممکن است مساحت ورودی مورد نظر، به اندازه کافی بزرگ نباشد، بنابراین اگر از ریل آلومینیومی که خود دارای سطح مقطع ۶×۴ سانتی متر است، استفاده شود، با احتساب قطر پایه آهنی، در سمت راست و چپ ورودی، هر کدام ۱۰ سانتی متر و در مجموع ۲۰ سانتی متر از کل عرض فضای ورودی اشغال می گردد. پس بهتر است در چنین شرایطی از ریل آهنی (که نیاز به آهن کشی ندارد) استفاده شود. درون ریل ها، نوعی واشر مویی به کار رفته است که باعث می شود از ورود گرد و غبار به داخل ریل جلوگیری به عمل آید.
به ایمن صنعت خوش اومدید 🥇 هر خدماتی نیاز داشتید ما با بیشترین تخفیف در خدمت شما هستیم