موتور توبلارSDC موتوری است که توانایی به حرکت در آوردن کرکره برقی با وزن و میزان تردد پایین را دارند. نصب کرکره برقی توبولار به اندکی دقت بیشتر نیاز دارد. موتور توبلار SDC با قطر ۵۹ میلی متر شامل انواع موتور توبلار SDC 50 نیوتون، موتور توبلار SDC 80 نیوتون، موتور توبلار SDC 100 نیوتون، موتور توبلار SDC 120 نیوتون و موتور توبلار SDC 140 نیوتون موجود می باشد.
کرکره برقی یا کرکره اتوماتیک امروزه به عنوان یکی از سازه های بسیار ساده اما در عین حال بسیار کاربردی، مطرح شده است. کرکره اتوماتیک با ایجاد سهولت در شرایط تردد، می تواند باز و بسته بودن ورودی های بزرگ مانند فروشگاه ها، مراکز خرید، بانک ها و… را کنترل نماید. برخی از کرکره های اتوماتیک با ابعاد کوچکتر، برای کنترل باز و بسته بودن پنجره ها به صورت اتوماتیک استفاده می شوند.
انواع موتور کرکره برقی شامل موتور ساید کرکره برقی (موتور هایی برای جابجایی کرکره های با وزن و میزان تردد بالا)، موتور سانترال کرکره برقی (برای جا به جایی موتور هایی با وزن و تعداد تردد متوسط) و موتور توبولار کرکره برقی می گردد. واحد اندازه گیری قدرت موتور توبولار کرکره برقی بر حسب نیوتون متر است، بر خلاف موتور های ساید و سانترال که بر حسب کیلوگرم اندازه گیری می شوند. تفاوت عمده ی موتور ساید کرکره برقی با موتور توبلار کرکره برقی، در ارائه قطعات جانبی آن ها است: قطعاتی مانند برد، پایه و اندکپ بلبرینگ درموتورهای ساید به صورت یک پکیج واحد ارائه می گردد؛ اما همین قطعات در موتور توبلار کرکره برقی باید به صورت جدا ازهم تهیه شوند.
کرکره برقی شامل تعدادی تیغه است که این تیغه ها می توانند عرض های مختلف از ۴۰ میلی متر تا ۱۲۰ میلی متر داشته باشند. تیغه کرکره برقی کوچک با عرض ۴ سانتی متر مناسب برای استفاده در پنجره ها است. این تیغه ها می توانند از متریال مختلفی ساخته شوند. متداول ترین آن ها، تیغه های آلومینیومی است. تیغه های گالوانیزه و پلی کربناتی نیز وجود دارند که تیغه هایی از جنس پلی کربنات با داشتن ظاهری شفاف و شیشه ای, علاوه بر زیبایی منحصر به فرد، قابل استفاده در اماکنی است که بهتر است در هنگام تعطیلی نیز فضای داخلی آن ها دیده شود؛ مانند فروشگاه ها و مراکز خرید بزرگ.همچنین این امکان وجود دارد که با قرار دادن لایه از فوم درون تیغه ها، عایقی مناسب برای صوت ایجاد نمود.