بخش های اصلی راهبند اتوماتیک میله ای در شکل زیر نشان داده شده و معرفی شده است
_بدنه راهبند
_میله راهبند
_سیستم محرک ( پمپ هیدرولیک )
_فنر تعادل
_مرکز کنترل ( مدار فرمان )
راهبند اتوماتیک میله را می توان براساس سیستم محرک، به دو دسته الکترومکانیک و هیدرولیک تقسیم نمود. در مقاله « تفاوت راهبند میله ای هیدرولیک و الکترومکانیک » در خصوص تفاوت ها و ویژگی های این راهبندها توضیح داده شده است. راهبند های میله ای چه از نوع الکترومکانیک باشد و چه هیدرولیک دارای ویژگی های متنوعی از نظر طول میله، میزان تردد و سرعت حرکت میله می باشند. بنابراین در هنگام انتخاب راهبند مناسب باید حتما نوع کاربرد و میزان تردد را درنظر داشت و برای انتخاب محصول با کارشناسان خبره دراین زمینه مشورت نمود.
انواع راهبند مناسب ورودی های آپارتمان امروزه در سطح شهر و در ورودی پارکینگ مراکز خرید، سازمان های دولتی، شرکت ها و پارکینگ های عمومی مورد استفاده قرار می گیرد.راهبندهای میله ای دارای یک میله متحرک و سبک وزن می باشد که به کمک یک سیستم محرک هیدرولیک یا الکترومکانیک حرکت می کند.کنترل حرکت سیستم محرک نیز از طریق یک مدار فرمان الکتریکی انجام می شود. همچنین به منظور کاهش نیروی اعمال شده به موتور در هنگام حرکت میله و افزایش سرعت حرکت، از یک فنر برای متعادل کردن وزن میله استفاده می شود.
بیشترین موارد و دلایل استفاده از این وسیله به خاطر موارد امنیتی، موارد تجاری و کنترل ترافیک می باشد.به طور کلی انواع این وسایل با رنگ ها و شکل و شمایل خاص می توانند از ورود و یا خروج هر خودرو و یا وسیله ای جلوگیری کنند و اسباب بازرسی خودرو و فرد مورد نظر را ایجاد کنند.استفاده از انواع راهبند بیشتر جنبه امنیتی و ایجاد ایمنی دارد که عموما این وسایل یا به صورت اتوماتیک کار می کنند و یا به صورت غیر اتوماتیک، در صورت اتوماتیک بودن همیشه خودروها و پلاک های آنها توسط دوربین های مدار بسته ای ثبت می شوند و در صورت مشکوک بودن بررسی می شوند.در صورت اتوماتیک نبودن نیز، ناظر و نگهبان اول به بررسی و شناسایی خودرو می پردازند و سپس توسط ریموت و یا به صورت دستی به باز کردن راهبند می پردازند و اجازه عبور را به خودرو می دهند.
به ایمن صنعت خوش اومدید 🥇 هر خدماتی نیاز داشتید ما با بیشترین تخفیف در خدمت شما هستیم